Tid til at smage på sommeren

Tema

Tid til at smage på sommeren

Lige nu bugner butikkerne med alt det gode danske - som en hyldest til alle de danske leverandører. Det er tid til at spise grønt, klare ærterne i en fart, plukke alt det bedste fra hylderne og køle ned, når temperaturen stiger. Det er tid til alt det, vi har savnet. Det er tid til at spise under åben himmel og smage på sommeren.

Nyd sommeren og ryk middagen udenfor eller med på stranden, når vejret er med os. Her har vi samlet en lang række retter, der er nemme at lave og fyldt med alle de gode, friske og sprøde danske råvarer. Vi har også haft Claus Holm i sommerkøkkenet. 1, 2, 3 - så er der god og nem sommermad. Rigtig god sommer med alt det, som bare smager godt lige nu.

Danmark har altid dyrket og haft nogle af de allerbedste fødevarer. Nu er det mere end nogensinde før relevant at støtte alle de danske leverandører – både de små og de store, så de alle kan blive ved med at levere danske varer af høj kvalitet. Derfor fylder vi vores butikker med alle de gode danske varer, så det er nemmere at vælge alt det lokale og alt det, som bare smager bedst lige nu.