Der kommer flere og flere sushi-restauranter i Danmark, men vidste du, at du også selv kan lave den populære japanske ret? Det er faktisk ret nemt, når man først lige kommer i gang.
Du skal dog bruge nogle enkelte redskaber, før du kan komme igang. Hvis du vil gøre det nemt og enkelt kan du købe alt du skal bruge i dette sushi meal kit, som indeholder rullemåtte af bambus, ris, vineddike, ristet tang, sojasauce, spisepinde og en vejledning.
HUSK: at fisk der skal bruges til sushi og dermed spises rå, skal fryses ned i 24 timer inden brug.
De fleste af os kender den klassiske sushi, altså de forskellige ruller med navne som kan være svære at udtale. Men vidste du, at du faktisk kan bruge sushiris til meget andet end sushi? Vi kan anbefale denne sushi inspireret sandwich med cashewcreme og omelet.
Hvis det skal være meget nemt kan du prøve denne opskrift på teriyaki glaseret laks med sushiris. Du kan også prøve en helt klassisk rulle som denne makirulle med sprøde rejer og avocado. Vil du skrue sværhedsgraden lidt mere op kan du også give dig i kast med denne inside-out rulle med varmrøget laks eller denne opskrift på auberginesushi.
Tip: Du behøver slet ikke at bruge sushiris, de kan nemlig nemt skiftes ud med de billige grødris. Læs hvordan her.
Om du hører til den mest eller mindst sushispisende del af danskerne, synes vi du skal prøve nogle af vores lækre opskrifter herunder.