Makirulle med sprøde rejer og avocado

Og vi ruller sushien med lidt hjemmerørt barbequesauce.

Sådan gør du

  • 1 Tigerrejerne skal være optøede. Tø dem gerne op i køleskabet - tages ud en dag før.  
  • 2 Pil rejerne fri af skallen. 
  • 3 Kom olie i en mindre gryde og varm op. 
  • 4 Rør mel og bagepulver sammen i en skål. Rør nu lidt sjusket sammen med iskoldt vand. 
  • 5 Kom nogle rejer i dejen, tag op og kom i den varme olie. Friter, til de flyder op på overfladen og er godt gyldne. Tag op og afdryp på køkkenrulle. Gentag med alle rejer. 
  • 6 Rør soja, ketchup, eddike og hvidløg sammen i en lille skål. 
  • 7 Kom ris på tangpladen og fordel rejer herpå. Dryp lidt barbequesauce hen over og rul sammen. Skær i skiver og server.
  • {{recipeDoneText}} Makirulle med sprøde rejer og avocado

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier