Salat med sushiris og gravad laks

Sushi som salat. Spises naturligvis med pinde.  

Sådan gør du

  • 1

    Skyl risen i koldt vand.

  • 2 Kom i en gryde med vand og lidt salt, og lad simre under låg i 12 minutter.
  • 3 Sluk, og lad stå i 10 minutter.
  • 4 Spred nu risen ud på et fad, så det afkøles.
  • 5 Bland dressingen sammen i en skål, og vend risen heri.
  • 6 Hvis risen er lidt for fast, kommer du lidt kold vand i.
  • 7 Skær guleroden i tændstiktynde strimler.
  • 8 Snit forårsløgene fint. Skær skallen fra citronen, og skær citronen i tynde skiver.
  • 9 Skær fisken i strimler.
  • 10 Vend forsigtigt risen med fyldet, eller kom risen i fire skåle, og top med fyldet.
  • 11 Server lidt syltet ingefær hertil.
  • {{recipeDoneText}} Salat med sushiris og gravad laks

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier