Rib eye på spyd med sushiris

Mør og saftig ribeye på spyd giver retten her et hint af asiatisk gadekøkken. Sushiris og sojasauce hertil.  

Sådan gør du

  • 1 Skyl risene og kom dem i en skål med koldt vand. Lad risene trække i 20 minutter.
  • 2 Hæld vandet fra, kom ris og 4 dl nyt vand i en gryde og lad risene koge under låg i 10 minutter. Tag risene fra komfuret og lad dem afkøle i gryden i ca. 15 minutter.
  • 3 Bland eddike, sukker og salt i en skål, og vend blandingen godt med risene.
  • 4 Skær kødet i mindre stykker og kom det på spyd. Krydr med salt og peber og steg på grillpande eller hed ovn, indtil kødet er fint brunet. Kun et par minutter per side.
  • 5 Svits svampene i olie på en pande.
  • 6 Skær courgetten i helt tynde strimler og server den rå til kød på spyd og ris med et drys sesam og svampe. Sæt sojasauce smagt til med lidt wasabi på bordet.
  • {{recipeDoneText}} Rib eye på spyd med sushiris

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier