Tema

Opskrifter på smoothies

Hvilken smoothie er du mest til?

De søde med jordbær og banan, de mættende med spinat og avocado og de stærke med ingefær og gurkemeje. Udvalget er bredt, når det kommer til den populære, flydende spise: Smoothien. 

Til morgenmad, til den lille sult eller til den søde tand

Nogle nyder den cremede drik til morgenmad, mens andre snupper en smoothie som mellemmåltid eller aftenssnack. Uanset anledningen har vi en smoothie opskrift til dig! Du finder lidt af hvert og noget for enhver smag! 

Grøntsager eller frugt? Skyr eller yoghurt?

Nogle smoothies laves med masser af frisk eller frossen frugt, fx jordbær og banan. Andre laves med grøntsager som spinat og broccoli. En god smoothie, eller greenie som de også kaldes, lavet på grøntsager, er en oplagt mulighed for at spise mere grønt på en let og lækker måde. Du kan nemlig let kamuflere fx broccolismagen med sød banan eller frisk appelsin. 

Ingen smoothie uden en god blender

Uanset hvilken opskrift du vælger, så kræver en god smoothie en god blender. Er du på udkig efter en ny, så har vi samlet tre bud på en effektiv blender. 

Drinks- og smoothieblender fra OBH Nordic

En lille, smart blender med 2 stk. 400 ml glas med låg og sugerør og 1 stk. 600 ml to-go flaske. Det er ganske simpelt: Du fylder bare to-go flasken eller glasset med dine yndlingsingredienser til en god smoothie eller drink, sætter knivdelen på og mikser. 

Blenderen er nem at rengøre - og så kan den endda knuse is. 

Pris:

Pris for Coop-medlemmer: 199 kr. 
Pris for ikke-medlemmer: 499 kr. 

Køb her på Coop.dk Shopping

Testvindende bordblender fra Braun

Her får du en virkelig effektiv blender inkl. robust glaskande på 1,75 liter, puls og turbofunktion og aftagelig kniv i rustfrit stål. 

Udover den praktiske puls- og turbofunktion, har blenderen hele 5 hastigheder, som du kan benytte alt efter, om du fx skal knuse frosne bær og is eller blødere madvarer.

Pris:

Pris for Coop-medlemmer: 399 kr. 
Pris for ikke-medlemmer: 799 kr. 

Køb her på Coop.dk Shopping.

Power blender fra Raw

Den lækre X2.5 Turbo-blender fra Raw er både nem at betjene og super effektiv. Den har bl.a. pulse-funktion og hele 15 forskellige hastigheder, du kan vælge imellem. 

Blenderen har desuden en 2-liters kande i BPA-fri polycarbonat, en motor på 1800 watt, der yder 2,5 hestekræfter, og en skarp 6-blads klinge i hærdet, rustfrit stål. Kombineret med den kraftige motor er blenderen i stand til fuldstændig at pulverisere de fødevarer, du putter i kanden. Den klarer uden problemer de sværeste opgaver, du stiller den.   

Pris:

Pris for Coop-medlemmer: 1.299 kr. 
Pris for ikke-medlemmer: 2.799 kr. 

Køb her på Coop.dk Shopping.