Økologisk landsforening wwwokologidk opskrifter

Butterdejsflan med ærtepuré og tomater
Nougatkonfekt
Cordon bleu med comté
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Tomatsuppe på friske tomater med gremolata
Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce
Luksus koteletter i fad
35 min.
Hvid Sangria
To slags nøddesmør
Luftig hindbærkoldskål med mandelkammerjunkere
15 min.
Sprødstegt franskbrød med sennepsmakrel og oliventapenade
Sprød salat-wrap med græsk yoghurtcreme og koldrøget laks
Vegansk mad: Sandwich med kikærtesalat
45 min.
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Lyn cheesecake med to slags chokolade
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Rosenkålsgratin med løg og bacon
1 t
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Øko enebær, stegte løg og julesalat med rygeost
Oksehaler
3 t
Rugbrød med avokado
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Spidskål med estragoncreme og rejer
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495