Økologisk landsforening wwwokologidk opskrifter
Butterdejsflan med ærtepuré og tomater
Nougatkonfekt
Cordon bleu med comté
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Tomatsuppe på friske tomater med gremolata
Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce
Luksus koteletter i fad
35 min.
Hvid Sangria
To slags nøddesmør
Luftig hindbærkoldskål med mandelkammerjunkere
15 min.
Sprødstegt franskbrød med sennepsmakrel og oliventapenade
Sprød salat-wrap med græsk yoghurtcreme og koldrøget laks
Vegansk mad: Sandwich med kikærtesalat
45 min.
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Lyn cheesecake med to slags chokolade
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Rosenkålsgratin med løg og bacon
1 t
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Øko enebær, stegte løg og julesalat med rygeost
Oksehaler
3 t
Rugbrød med avokado
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Spidskål med estragoncreme og rejer
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel