Varm forret opskrifter
Tunsalat med creme fraiche og sriracha
10 min.
Arancini med estragonmayo og salvie
Cremet mandelsuppe
35 min.
Nem tunmousse
Pastinakfritter med dip
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Indisk spinat med fetaost
Grillede majskolber og hvidløg
15 min.
Små majspandekager med rejesalat
Simreret – Gullasch serveret i madbrød
Filorulle med champignoner
30 min.
Cheddar-kartoffeltærte
30 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Kold tomatsuppe gazpacho
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Grønsagstærte med butterdej
20 min.
Oksehaler
3 t
Indisk dahl med tomat
Julesild med sherrymarinade
Grøn pastasalat med tun og æg