Tomatsuppe fra bunden opskrifter
Macarons med lakrids og hvid chokoladecreme
Ølmarineret torsk
Kyllingesuppe med asparges
Indonesiske frikadeller med tabouleh
45 min.
Lammekølle provenciale
30 min.
Okonomiyaki
Laksekarbonader med stegte ærter og gulerodstzatziki
Stegt laks med julekrydderier, appelsin og dadler
15 min.
Blomme semifreddo
Skinkefrikassé med frisk kørvel, nye urter og asparges
1 t
Anna’s kyllingefad
1 t, 15 min.
Kålsalat og kyllingewok
Pasta med broccoli og pinjekerner
Salat med stegt andelever
Tomatsuppe med flødepeberrod
40 min.
Klassisk lasagne lavet fra bunden
Armensk pizza med hakket kød
45 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Flødeboller – Store bøffer med vanilje og citron
Marinerede sauté-skiver med couscoussalat
30 min.
Islagkage
Blomkålsris og grillet naanbrød
20 min.
Franske makroner med valnødder og nougatcreme
Marengsrulle med vanillecreme og abrikoser
45 min.