Karamel- og chokoladekage

En rigtig lækkerbisken med karamel og chokolade, som når toppen af kageskalaen - også når det gælder synd. 

Sådan gør du

  • 1 Smelt smørret.
  • 2 Bland de knuste kiks, flor med chokoladesmag og det smeltede smør sammen.
  • 3 Hæld kiksemassen i en springform. Lad den afkøle i køleskabet.
  • 4 Bland kondenseret mælk, smør og sukker i en kasserolle, og varm blandingen igennem, indtil det hele er smeltet.
  • 5 Lad det koge op og derefter småkoge, indtil blandingen er blevet tyk, ca. 8 minutter.
  • 6 Lad blandingen køle lidt af, før fyldet hældes i tærteformen.
  • 7 Stilles i køleskab, indtil karamellen er stivnet.
  • 8 Bræk chokoladen i mindre stykker, og bland den med fløde, sukker og smør.
  • 9 Varm igennem ved svag varme, indtil det hele er smeltet til en jævn masse.
  • 10 Lad den køle af, før den hældes over karamellaget i tærteformen.
  • 11 Stilles i køleskab.
  • 12 Pynt evt. tærten med flødeskum og chokoladestykker.
  • {{recipeDoneText}} Karamel- og chokoladekage

Tip

Kondenseret mælk kan fås i specialbutikker

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier