Tilbehør rødt kød opskrifter
Spaghetti bolognese med salat
Flødestuvet spinat
4 t
Svinekæber med bacon og æblecider
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Mexicansk svinekotelet med majssalsa
45 min.
Ovnstegte koteletter med topping
30 min.
Svinekotelet med chilisauce
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat
30 min.
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Medaljoner i karry med marineret melon
20 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Æbleglaserede medaljoner med svampesalat
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Medaljoner med pasta og svampe
30 min.
Medaljoner med grønt fra Norden
1 t
Medaljoner med basilikumolie
15 min.