Tilbehør til andelår opskrifter
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Dansk gryde med svesker
45 min.
Cajun skinkeschnitzler med pastasauce
30 min.
Gazpacho
25 min.
Enebærsild
20 min.
Sildesalat med kartofler, æbler, purløg og peberrod
Øko blå Kornblomst med blomme-løgchutney
Syltede blommer
Rodfrugtchips
20 min.
Økologisk røget ostesovs med frisk lauerbær
Bøffer af tyndstegsfilet med lun salat af agurk, kartofler og krydderurter
Skinkemignon med blommesalsa
45 min.
Tre slags karrypasta
10 min.
Hvidkål med ingefær og soja
Fyldte blæksprutter med svinekød
45 min.
Rørt laksetatar
20 min.
Salater med krydderbagt hokkaido
Hapser
Pasta med grillede grøntsager
30 min.
Eksotisk coleslaw
Gyldne fadkoteletter
15 min.
Fadkoteletter i champignon-løgsauce
45 min.
Broccoli Cheese Tops
40 min.
Gorgonzola med druer i balsamico-sirup