Tigerrejer safran beurre blanc opskrifter
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Tre forretter på grillen
30 min.
Pasta Primavera med kylling og rejer
20 min.
Rødspættefilet med kartofler og beurre blanc sauce
30 min.
Risotto med muslinger
Tigerrejer med limedressing
Rød karry med aubergine og tomater
Friske forårsruller - lækre asiatiske snacks
20 min.
Grillede rejer på melon med squash og passionsfrugt
15 min.
Grillet victoriafisk med safran-tomatsalsa
Friterede tigerrejer i tempuradej med mangodip
30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Nudler med svin, kylling og tigerrejer
30 min.
Indisk kylling med safran
Lam med skovsyre og valnødder
15 min.
Paella med fisk og skaldyr
Poussiner med safran cous cous, fersken relish og spinatsalat
30 min.
Rilette af varmrøget ørred med tomatsalsa og marinerede asparges
Ovnbagt rødtunge med friske tomater
Grillede tigerrejer og aubergine med sprød salat
15 min.
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Risotto med kylling og græskar
Nakkekoteletter marineret i citronhvidløg og timian med safranris
30 min.
Ris- og safrankage serveret med hindbær
1 t, 15 min.