Tigerejer i ovn opskrifter

Andesteg med mandel-crust og bagt kål

3 t, 20 min.

Flæskesteg med æblekompot og bagte pastinakker

1 t, 10 min.

Flødesauce med svampe og bagt laks

Ribbensteg med salviekartofler og bagte løg

1 t, 10 min.

Chokoladepandekager

45 min.

Kylling på en bund af kartofler med rosmarin og citron

Fasanmiddag

1 t, 20 min.

Morgenboller

Stegt andebryst med papadum

30 min.

Andelår a la Holm

2 t

Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg

45 min.

Kyllingespyd med peanutbutter og soja

30 min.

Pizza på panden med pulled chicken

30 min.

Lakridsrødder med pizzadej og hakket oksekød

20 min.
Frk. Kræsen

Saltede mandler

35 min.

Svinemørbrad med cremet svampesovs

30 min.

Bagt æggekage med reste-grøntsager

30 min.

Vegansk Hokkaidosuppe

Rabarbersaft

20 min.

Samosaer med karry og kartoffelfyld

Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder

30 min.

Spicy, mør gris i tortillas

1 t

Fondue

Lammeskank med hindbær i brunet smør

Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Mere af det gode danske
  • Coop Foodtruck
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Om Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Friskhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Coop Mobil
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495