Tapas forret opskrifter
Øko blå Kornblomst med blomme-løgchutney
Øko enebær, stegte løg og julesalat med rygeost
Grillede øko ferskner med gedeost og honning
Økologisk salatdressing med druer, agurk og mynte
Økologisk pegeskinke med Høost, enebær og rapsolie
Økologisk æggesalat
Øko hvidklint med frugter og rosmarin-vinsirup
Hurtigt krydret øko brød til mad
Spicy øko gulerodssuppe med sprøde kikærter
Økologiske røgede gedekugler i krydderier og hasselnødder
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Økologisk ovnbagt gedeost med græskar, brød og pærer
Sushi med tunfisk og purløg
45 min.
Råsyltet spidskål
Sour cream & onion stænger
Rødløgsrelish med rabarber
30 min.
Mayonnaisen - det cremede element
Syltede nødder
Ising i kålpakker
Lakse-satayspyd med jordnøddesauce
Coleslaw
25 min.
Stuvet hvidkål
15 min.
Ølsurkål
Vintersalat