Svinekam i trykkoger opskrifter
Shogayaki
30 min.
Flæskesteg af svinekam med hvidløg og grøntsagsspyd
1 t, 30 min.
Filet, bacon og hjemmelavet pølse af gris med gule ærter og vintertrøffel
Citronglaseret svinekam med speltsalat
1 t
Svinekam med pærer og julesalat
Chops af kamsteg med oliventapenade og olivenolie nage
2 t
Flæskesteg og sellerisalat med pærer
1 t, 30 min.
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Glaseret svinekam med æble- og spinatfyld
1 t, 30 min.
Grillet svinekam med couscous og grøntsager
25 min.
Grydestegt svinekam med portvinssauce
1 t
Grønkålssuppe med sprængt og røget svinekam
1 t, 30 min.
Flæskesteg med parmesangratinerede kartofler og jordskokker
1 t, 30 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Braiseret kam med timian
30 min.
Flæskesteg med bagte æbler med rødløg, rosmarin og honning samt grønkålssalat med æbler
1 t, 30 min.
Svinekam med æbler, selleri og sennepssauce
45 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Eksotisk coleslaw
Appelsinglaseret nakkefilet med hvide asparges og grønærtecreme
3 t
Flæskesteg med sommergrønt
1 t, 40 min.
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Claus Holms kokkeskole: Svinekam - få det bedste ud af kødet