Pintxos med letsprængt svinekam og peberfrugt

Pintxos med letsprængt svinekam og peberfrugt

Pintxos er pindemadder på spansk! Skab din egen Barcelonastemning hjemme og server cava til dine pintxos.

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Dagen før: Gnid kødet ind med salt og sukker og læg i en plastpose i køleskabet.
  • 2 Sæt ovnen på 180 grader.
  • 3 Brun kødet i en pande i smør og olie, og læg det i en ildfast form.
  • 4 Steg kødet i cirka 45 minutter, til kødets temperatur er 65 grader.
  • 5 Tag kødet ud og afkøl det, til det er lunt eller koldt.
  • 6 Svits de små peberfrugter i kort tid på panden i olie.
  • 7 Mos ansjoserne i en dyb tallerken, og vend dem med mayonnaise.
  • 8 Skær brødet i 12 skiver, og kom lidt mayonnaise midt på brødet.
  • 9 Læg et stykke grillet peberfrugt herpå.
  • 10 Skær kødet i tynde skiver, og læg dem på.
  • 11 Top med en peberfrugt, og sæt den fast med en cocktailpind.
  • {{recipeDoneText}} Pintxos med letsprængt svinekam og peberfrugt

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier