Pintxos med letsprængt svinekam og peberfrugt

Pintxos med letsprængt svinekam og peberfrugt

Pintxos er pindemadder på spansk! Skab din egen Barcelonastemning hjemme og server cava til dine pintxos.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Dagen før: Gnid kødet ind med salt og sukker og læg i en plastpose i køleskabet.
  • 2 Sæt ovnen på 180 grader.
  • 3 Brun kødet i en pande i smør og olie, og læg det i en ildfast form.
  • 4 Steg kødet i cirka 45 minutter, til kødets temperatur er 65 grader.
  • 5 Tag kødet ud og afkøl det, til det er lunt eller koldt.
  • 6 Svits de små peberfrugter i kort tid på panden i olie.
  • 7 Mos ansjoserne i en dyb tallerken, og vend dem med mayonnaise.
  • 8 Skær brødet i 12 skiver, og kom lidt mayonnaise midt på brødet.
  • 9 Læg et stykke grillet peberfrugt herpå.
  • 10 Skær kødet i tynde skiver, og læg dem på.
  • 11 Top med en peberfrugt, og sæt den fast med en cocktailpind.
  • {{recipeDoneText}} Pintxos med letsprængt svinekam og peberfrugt

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier