Sommer-flæskesteg med fennikelfrø, nye kartofler, persille og oliven tapenade

Sommer-flæskesteg med fennikelfrø, nye kartofler, persille og oliven tapenade

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 3306 KJ
  • Energi 787 Kcal
  • Protein 51 g
  • Fedt 51 g
  • Kulhydrat 32 g
  • Kostfibre 3 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rids sværen helt ned til starten af kødet. Gnid sværen med fennikelfrø og salt. Steg svinekammen i en forvarmet ovn på 220° i ca. 20 min og steg derefter stegen færdig ved 200° i ca. 1 time. 

  • 2

    Skrub kartoflerne rene, halvér dem, hak persille og citron groft, vend det sammen med kartofler og olivenolie, krydr med salt og peber. Læg dem ind ved siden af stegen og lad dem stege med de sidste 45 min. 

  • 3

    Skær stegen i skiver og anret den med kartofler og stegesky fra bradepanden. Server med oliventapenade, og evt. en grov salat.

  • {{recipeDoneText}} Sommer-flæskesteg med fennikelfrø, nye kartofler, persille og oliven tapenade

Tip

Kan laves med jordskokker og andre rodfrugter i stedet for kartofler.

Opskriften er udviklet af