Suppe nudler kylling opskrifter
Gourministeriet
Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat
1 t, 30 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Ristet asparges med æg, rødløg og parmesan
12 min.
Hurtig: Boller i karry
20 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Bondesuppe af Claus Holm
30 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Restemad
10 min.
Stegt andebryst med yoghurt
45 min.
Kokossuppe med ingefær, chili og rejer
30 min.
Gryderet med and og sprøde grøntsager
45 min.
Sprød paneret kylling med cornflakes
30 min.
Saftig andesteg med sovs og stykker af sød kartoffel
4 t
Suppe med asier, estragon og chorizo
15 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Julesovs
3 t