Stegt blomkål og kikærter i kokossauce opskrifter

Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Blåbærkoldskål med skyr & mysli-topping
30 min.
Grillet æble med råcreme og nøddecrumble
Stegt banan med marcipan og dadler
10 min.
Rå blomkålssalat med karry-mango dressing
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Sprødstegt franskbrød med sennepsmakrel og oliventapenade
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Vegansk mad: Sandwich med kikærtesalat
45 min.
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
Peberbøf med peberfrugter og kartofler
30 min.
Stegt rødspætte med sauce af champignon
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Claus Holms sandwich med andebryst
15 min.
Hvidvinsbraiserede gulerødder
30 min.
Curry med blomkål
40 min.
Bagte løg
2 t
Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke
30 min.
Blomkålsfrikadeller
1 t
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Øko enebær, stegte løg og julesalat med rygeost
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495