Steg and opskrifter
Butter Chicken
45 min.
Økologisk funky rødkål med røg, passion og anis
Økologisk wok med kylling, grønt, nudler og peanutssauce
Økologisk speltsalat med bagt hokkaido og brombær
45 min.
Økologisk ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Økologisk kyllingeragout
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Økologisk stegt kylling med råmarinerede grønne jordbær
Andeburger med briochebolle og æblekompot
20 min.
Grillet kanin med grøntsager og nem aioli
Andebryst med krydrede blommer.
Rødløgsrelish med rabarber
30 min.
Kyllingewok
20 min.
Kyllinge-satayspyd med jordnøddesauce
Burger med fiskefrikadelle
45 min.
Paprikakyllingelår med coleslaw
1 t
Agerhøne med græskar, cremet sauce og sprød krølsalat
Surf and turf med hummer og kænguru
30 min.
Risotto med øl og blåskimmel
Jambalaya
55 min.
Kokosmælkssuppe med kylling
Kylling a la orange med lun salat af haricots verts og appelsin
1 t, 20 min.
Poussiner med safran cous cous, fersken relish og spinatsalat
30 min.
Andebryst i Teriyakisauce – med kokosrisotto
45 min.