Sommermad til gæster opskrifter
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Gammeldags rødkål
15 min.
Appelsincocktail med kryddersirup og hindbær
15 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Sylte
Hvid gløgg
Andebryst med krydrede blommer.
Flæskesteg med brunede kartofler
Heksebryg
Portvinsmarinerede klementiner med nellike og råcreme
4 t, 30 min.
Svensk juleskinke med rødkål og hallandsk langkål
3 t
Bruscetta med pære, ost, valnødder og timian
15 min.
Nektarin smoothie
5 min.
Luciaboller
1 t, 10 min.
Klassisk Luciaboller med rosiner og safran
Græskarsuppe med ingefær, appelsin og korianderyoghurt
45 min.
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Mega marengs med bær
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Bønnesalat med æbler
30 min.
Koteletter med kartoffel-sellerifrikassé
Langtidsbagt svinenakke med agurkesalat
4 t, 5 min.
Karrykoteletter
30 min.