Små stykker and a la provance opskrifter
Ølstegt svineskank
3 t
Grillet toast med manchego-ost og tomatkompot
20 min.
Øko enebær, stegte løg og julesalat med rygeost
Braiseret kylling med hyldeblomst
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Janssons fristelser
1 t, 15 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Oksehaler
3 t
Bulgur og kylling
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Kåldolmere med hakket oksekød
Cremet spinatgryde med feta og fennikel
Mexicanske morgenæg
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Laksemad med rødløg
20 min.
Grigos Citronmåner
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Ceasarsalat med iceberg, rejer, brødcroutons og parmesan
25 min.
Yoghurtis med mango, lys rom og ristet kokos (4 små isdesserter)
Svampecreme
Jordskokkesuppe med espresso
30 min.
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.