Små stykker and a la provance opskrifter
Rabarbertrifli med vaniljeskyr, ristede nødder og chokolade
1 t
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Seffa Medfouna
1 t
Økologisk wok med kylling, grønt, nudler og peanutssauce
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Muslinger i kokossauce
Nougatfirkanter med mandler
Nougatboller med marcipanbund
Små nigellabrød
45 min.
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Gammeldags rødkål
15 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Andebryst med krydrede blommer.
Gulerodskage med lavt sukker- og fedtindhold
Nektariner og jordbærcreme
Luciaboller
1 t, 10 min.
Klassisk Luciaboller med rosiner og safran
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Mexicansk lasagne med tortillapandekager
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Traditionel græsk moussaka
1 t, 30 min.
Morgenmadsbordet
Forårsbrunch 2.0
Kartoffelmos med kylling i karry