Skorzonerrødder bagt i bacon og rosmarin opskrifter
Kartoffelpizza med rosmarin
30 min.
Bagt selleri med yoghurt, chili, krydderurter og brunet smør
50 min.
Sandwich med bagt aubergine, hummus og mozzarella
3 t
Bagt grød med gulerødder og nødder
45 min.
Julecocktail
Knoldfritter med sennepsdip
50 min.
Bagte pærer med rosmarin, hvid chokolade og cremefraiche
Persillerødder bagt i krydret dej
Bløde fødselsdagsboller
1 t, 15 min.
Moussaka
30 min.
Spaghetti bolognese med bælgfrugter
Smørrebrød med bagte rødbeder
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Fuldkornstortilla med kylling, aubergine og to slags salsa
Hasselback butternutsquash med honning & valnødder
1 t, 20 min.
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Focacciabrød med oregano og parmesan
30 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Krebinetter med bacon og svampe
Foccacia med mandler og basilikumsolie
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Oksetyndsteg med ovnbagte kartofler
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater