Skorzonerrødder bagt i bacon og rosmarin opskrifter

Knoldfritter med sennepsdip
50 min.
Bagte pærer med rosmarin, hvid chokolade og cremefraiche
Persillerødder bagt i krydret dej
Bløde fødselsdagsboller
1 t, 15 min.
Moussaka
30 min.
Spaghetti bolognese med bælgfrugter
Smørrebrød med bagte rødbeder
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Fuldkornstortilla med kylling, aubergine og to slags salsa
Hasselback butternutsquash med honning & valnødder
1 t, 20 min.
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Focacciabrød med oregano og parmesan
30 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Krebinetter med bacon og svampe
Foccacia med mandler og basilikumsolie
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Oksetyndsteg med ovnbagte kartofler
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Hellefisk bagt med Karl Johan svampe
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og Karl Johan svampe
1 t, 30 min.
Hjemmelavet leverpostej
15 min.
One pot Bolognese med Hakket Kylling
30 min.
Adventsbrunch
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495