Skorzonerrødder bagt i bacon og rosmarin opskrifter
Focacciabrød med oregano og parmesan
30 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Pasta med svinekød og rosmarin
Krebinetter med bacon og svampe
Foccacia med mandler og basilikumsolie
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Oksetyndsteg med ovnbagte kartofler
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Hellefisk bagt med Karl Johan svampe
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og Karl Johan svampe
1 t, 30 min.
Hjemmelavet leverpostej
15 min.
One pot Bolognese med Hakket Kylling
30 min.
Adventsbrunch
Speltflutes med nødder
15 min.
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Små nigellabrød
45 min.
Holms julemørbradgryde
25 min.
Nektariner og jordbærcreme
Luciaboller
1 t, 10 min.
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Daube på svinebov
Helstegt svinemørbrad med bacon
30 min.