Sauterede gulerødder rosenkål persille citron opskrifter

Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Syltede rabarber med vanilje
Mig og min mad logo
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Wok på grill
Hurtigt krydret øko brød til mad
Indbagt brød med fetafyld
Holms julemørbradgryde
25 min.
Krydret citruste
15 min.
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Rullepølse
3 t, 30 min.
Sylte
Gulerodskage med lavt sukker- og fedtindhold
Bruscetta med pære, ost, valnødder og timian
15 min.
Grillede øko ferskner med gedeost og honning
Ristet sandwich med rørt flødeost og ferskner
15 min.
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Nordisk rygeostrumba-salat
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat
20 min.
Bønnesalat med æbler
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495