Salat, æg, tun og kartofler opskrifter
Holms julemørbradgryde
25 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Gulerodskage med lavt sukker- og fedtindhold
Bruscetta med pære, ost, valnødder og timian
15 min.
Ristet sandwich med rørt flødeost og ferskner
15 min.
Sommerfrokostsandwich, voksen
Luciaboller
1 t, 10 min.
Klassisk Luciaboller med rosiner og safran
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Nordisk rygeostrumba-salat
Græskarsuppe med ingefær, appelsin og korianderyoghurt
45 min.
Mega marengs med bær
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Græskartærte med rejer, salat og pesto
45 min.
Bønnesalat med æbler
30 min.
Koteletter med kartoffel-sellerifrikassé
Langtidsbagt svinenakke med agurkesalat
4 t, 5 min.
Karrykoteletter
30 min.
Nakkekoteletter med bruchetta og salat
1 t, 15 min.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Daube på svinebov
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.