Salat tun æg kartofler opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Salat med aubergine, fennikel og tomat
20 min.
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Møre bøffer med sprødt grønt
30 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.