Salat med sprøde rødbeder, kartofler og fetaost creme opskrifter
Pasta med grønkålspesto
30 min.
Cremet perlebyg med vårmusseroner, syltede løg og revet ”fynbo”
Agurkesalat med tun
Krydret risengrød med appelsinsukker og rørt vaniljesmør
Grøntsagssuppe med rugbolle
Frisk limekage
Culotte med æble-mynte sambal
Luftig hindbærkoldskål med mandelkammerjunkere
15 min.
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Beefy-salat
Cheesecake med kiksebund og citroncreme
1 t, 30 min.
Citrongræs pannacotta med sommerbær og sprøde makroner
Tærte med mandelfrangipane, hindbærmoussebomber og friske sommerbær
7 t
Cheesecake med matcha og pistacienødder
Bøf Stroganoff med selleri
2 t
Blommer, mandler og mynte
5 min.
Cheeseburger med karamelliserede løg
30 min.
Knækbrød med havregrød
50 min.
Fuldkornssmoothie med appelsin og rødbede
12 min.
Nøddecupcakes med nougatcreme
Hasselbackkartofler med citronskal, allehånde og nødder
Grønkålsalat
10 min.
Paté med forskelligt fyld
1 t, 45 min.
Helstegt hjorteryg i samhørighed med selleri, svampe og hasselnødder
45 min.