Råkost æbler pærer yoghurt ristede mandler opskrifter
Bagt grød med gulerødder og nødder
45 min.
Overnight oats med æblekompot og mandler
15 min.
Buddha bowl med sorte tandoori bønner
30 min.
Rødbede- og appelsinsalat med falafler
Salat med broccoli, bønner, nødder og dressing
Kartoffelsalat med krydderurter og flute
Nye kartofler og rødspætter med grov remoulade
Ærtedip på knækbrød
Gnocchi med ærter, bacon, æbler og timian
Fennikel og ærtesalat med baconscones
45 min.
Vegetarbøffer med spejlæg og avocado
30 min.
Pita med falafel og ærtedip
1 t
Stegte rødspættefileter med ærter og citron
30 min.
Grov medister med råkost
30 min.
Stegt sennepsild med løgringe
Stegt svinekotelet med rosmarin, cæsarsalat og ærter
Sauté-skiver med pasta-ærtesalat
30 min.
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Svinefilet med karamelliseret endivie, rosmarin dauphines og æblesky
Sprød hjemmebagt mysli
3 x dip
Grillede revelsben med kålsalat
1 t, 40 min.
Gulerødder med æbler og vindruer
Torsk, jordskokker og æble i pakker