Portionsanrettet let forret opskrifter
Spinatsalat med gedeost, lun pære, valnødder og fennikel
25 min.
Fransk grønærtesuppe
1 t
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Svesker i rom med creme, valnødder og citron
24 t, 10 min.
Madtærte med grønkål, svesker og bacon
Grøntsager med jordskokke-guacamoledip
Burger med laks og tomatsalsa
50 min.
Kold tomatsuppe
Skinkemignon Tonnato
45 min.
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Grøntsager med hummusdip
Wrap med rejer, avocado og ananassalsa
15 min.
Råkost af marineret gulerod og broccoli
Græskarsuppe med tranebær
Salad nicoise – Salat med frisk tun, æg og oliven
30 min.
Salat med balsamico marinerede wokstrimler, pærer & valnødder
Tomatsuppe
Risotto med svampe
Foccacia med thise øko blue
6 t
Vesterhavsoste-vaffel
45 min.
Salat med Thise rav ost
25 min.