Portionsanrettet let forret opskrifter
Sprød salat med mandler, persille og hyldeblomstdressing
Lammetagine med fennikel
Tomatsuppe på friske tomater med gremolata
Stegte tomater med mozzarella og basilikum
10 min.
Åben majspandekage med avokado og myntecreme
Ceviche på fladfisk med grillet grønt og chili
40 min.
Tunsalat med creme fraiche og sriracha
10 min.
Arancini med estragonmayo og salvie
Grøn rissalat med let krydret dressing
Cremet mandelsuppe
35 min.
Let kransekagetærte
Kaffemousse med chokoladeovertrukne mandler
Flødeboller – Klassiske, med vaniljeskum og mørk chokolade
Italienske kalveruller
25 min.
Hjemmelavet hotdog
1 t
Nem tunmousse
Pastinakfritter med dip
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Grillet Veggie-hotter med asparges
15 min.
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Indisk spinat med fetaost
Wraps med lam og avocadodip
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Brombærtærte med chokolade