Pighvar i ovn opskrifter
Forloren hare med stegte æbler og brun sauce
Rødbedepizza med rosenkål, kørvel og Vesterhavsost
1 t
Paneret kylling med parmesan, citroncreme, spinat og pasta
30 min.
Bagt græskar med risotto og torsk
Klassiske koteletter i fad
40 min.
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Frittata med kartofler og bønner samt tomatsalat
50 min.
Kyllingebryst i ovn med squash
30 min.
Små bananbrød med havre
30 min.
Pizzasnegle med ost og skinke
3 t
Bagt knoldselleri med vesterhavsost og grillet grønt
Bruschetta med semi-tørrede tomater og mozzarella
Bruschetta med tomat og hvidløg
15 min.
Svinemørbrad med parma og salvie – alt i ovnen
Fisk i fad
Store rejer i hvidløg, smør og olie
2 t, 20 min.
Rugbrødslagkage med kirsebær
Oksebov i ovn
3 t, 40 min.
Tomatsuppe
Sataysticks - marineret svinekød med peanut-sauce
1 t, 30 min.
Ciabattaboller
Ovnstegte kartoffeltern
45 min.
Lakselasagne med spinatbechamel
Krydderolie med balsamico og parmesan
5 min.