Perlehønebryst rosmarinstegte gulerødder amaronesky opskrifter
Ingefærkylling i fad med wokgrøntsager
45 min.
Vildtgryde
Suppe a la minestrone toppet med peberrodsaïoli
15 min.
Dampede blåmuslinger i mørk øl
40 min.
Pink rodfrugtcreme med smørristede Ingrid ærter
45 min.
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Chili con carne
45 min.
Grøntsagscrumble med spidskål og tzatziki
45 min.
One-pot-pasta med kødsovs
Boller i karry med brune ris, broccoli og mangochutney
40 min.
Fettuccine med grøntsager og friske ribs
20 min.
Asiatisk nudelsalat med kylling og grønt
Grillede gulerødder med honning, citron og timian
25 min.
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Kammuslinger med avocadodressing
Kalvetournedos med sensommer stuvning og pommes fondant
1 t
Græskarsuppe
30 min.
Ramen med flankesteak og æg
20 min.
Kyllingelår med kokos og bønner
35 min.
Mørbradgryde
45 min.
Dahl med naanbrød
1 t, 15 min.
Frittata med kartofler og bønner samt tomatsalat
50 min.
Stegte ris med kylling og æg