Oksefrikasse ærter gulerødder opskrifter
Gourministeriet
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Veggie pasta med grønt og parmesan
15 min.
Pandestegte revelsben i øl og sennep
40 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Klassisk: Karbonader
20 min.
Fyldte croissanter med skinkesalat
15 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Tortilla wraps med grillet grønt
30 min.
Bondesuppe af Claus Holm
30 min.
Frikadellesandwich med råsyltet rødkål
15 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Ovnbagt jomfruhummer med gulerodsbånd
30 min.
Luksus: Spaghetti bolognese
30 min.
Kokossuppe med ingefær, chili og rejer
30 min.
Pandestegte grøntsager og forskellige slags kål
30 min.
Sprøde ruller af kål med chiafrø og citron
10 min.
Lammerack med kantareller og rodfrugter
30 min.
Luksus: Smørrebrød
20 min.
Dampede blåmuslinger med kantareller over bål
40 min.
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.