Ny nordisk køkken opskrifter
Laks med tomat og mandler
Fiskefrikadeller med grov remoulade og kogte kartofler
Laks bagt i folie med safransauce
Thailandsk laks
30 min.
Stegte nudler med kylling og tigerrejer
30 min.
Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun
Laks med edamamebønnemos og salat med hindbær
40 min.
Mini-smørrebrød
45 min.
Tun marineret med agurk og frisk oregano
45 min.
Chilikrydret tyndstegsfilet
Harissa
15 min.
Kærnemælksmarineret lammeculotte
Nøddecupcakes med nougatcreme
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Kalve baconsteg på en ny måde
25 min.
Asparges i flødesauce med kylling.
Stegte svinekoteletter med nye urtekartofler
Thai inspireret kålsalat med fuldkornsnudler og koteletter
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Råkost The Nordic Way og hakkebøf
Nordisk rygeostrumba-salat
Kalveschnitzel i citron- og marsala-sky
Irish Kahlúa-Coffee
Dark Side of the Moon