Ny nordisk køkken opskrifter
Nøddecupcakes med nougatcreme
Shake af havregrød, friske frosne jordbær og lime
Nordisk rygeostrumba-salat
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Marineret nakkefilet med sommergrønt
1 t, 30 min.
Fricando - Kalvekød med svampe
Røget fisk med kærnemælksdressing
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Butterdejsflan med ærtepuré og tomater
Julebrownies
Åben majspandekage med avokado og myntecreme
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Cremet mandelsuppe
35 min.
Luftig hindbærkoldskål med mandelkammerjunkere
15 min.
Forloren hare med bacon
Laks bagt i folie med safransauce
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Laks med tomat og mandler
Dhal med fladbrød
2 t
Fiskefrikadeller med grov remoulade og kogte kartofler
Thailandsk laks
30 min.
Stegte nudler med kylling og tigerrejer
30 min.
Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun