Nordisk hverdagsmad opskrifter
Gris i peanutsauce
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Fiskefrikadeller med grov remoulade og kogte kartofler
Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun
Pasta med tomater og oksekød
Mini-smørrebrød
45 min.
Klassiske koteletter i fad
45 min.
Kærnemælksmarineret lammeculotte
Hurtig mørbradgryde
25 min.
Kylling i kålwok
Råkost The Nordic Way og hakkebøf
Nordisk rygeostrumba-salat
Varm perlegrød med tørrede bær
Grillet kanin med grøntsager og nem aioli
Økologisk ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Glaserede kastanjer
30 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kartoffelsalat med rygeost og radiser
Rabarber, ovnbagte kartofler og kylling
Kanin i estragonsauce
Ramsløgssmør
15 min.
Farvede æg
4 t
Grilled cheese sandwich
15 min.
Puré af knoldselleri