Medister og rodfrugter i ovn opskrifter

Traditionel opskrift på æbleflæsk
Gulerodssuppe med masser af smag
30 min.
Bagt selleri med yoghurt, chili, krydderurter og brunet smør
50 min.
Vegansk sandwich med selleri
Persillerødder bagt i krydret dej
Irmas gourmetsaltede flæskesteg
1 t, 40 min.
Lakseside i ovn
40 min.
Smørrebrød med bagte rødbeder
Spidskålssalat med æble og mandler
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Hellefisk bagt med Karl Johan svampe
Hjemmelavet leverpostej
15 min.
Fyldte brystfileter på bund af rodfrugter
1 t, 5 min.
Syltede rødbeder
1 t, 30 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Andebryst med krydrede blommer.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Daube på svinebov
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Kartoffelmos med kylling i karry
Sellerisuppe
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Broccolisuppe med parmesantwill
25 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495