Medister og rodfrugter i ovn opskrifter
Traditionel opskrift på æbleflæsk
Gulerodssuppe med masser af smag
30 min.
Bagt selleri med yoghurt, chili, krydderurter og brunet smør
50 min.
Vegansk sandwich med selleri
Persillerødder bagt i krydret dej
Irmas gourmetsaltede flæskesteg
1 t, 40 min.
Lakseside i ovn
40 min.
Smørrebrød med bagte rødbeder
Spidskålssalat med æble og mandler
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Hellefisk bagt med Karl Johan svampe
Hjemmelavet leverpostej
15 min.
Fyldte brystfileter på bund af rodfrugter
1 t, 5 min.
Syltede rødbeder
1 t, 30 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Andebryst med krydrede blommer.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Daube på svinebov
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Kartoffelmos med kylling i karry
Sellerisuppe
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Broccolisuppe med parmesantwill
25 min.