Medister og rodfrugter i ovn opskrifter

Irmas gourmetsaltede flæskesteg
1 t, 40 min.
Lakseside i ovn
40 min.
Smørrebrød med bagte rødbeder
Spidskålssalat med æble og mandler
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Hellefisk bagt med Karl Johan svampe
Hjemmelavet leverpostej
15 min.
Fyldte brystfileter på bund af rodfrugter
1 t, 5 min.
Syltede rødbeder
1 t, 30 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Andebryst med krydrede blommer.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Daube på svinebov
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Kartoffelmos med kylling i karry
Sellerisuppe
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Broccolisuppe med parmesantwill
25 min.
Luftige fuldkornsboller
Bagte radiser med mynte og feta
Pizza med grønkål og skinke
Ostegratineret hjertesalat med oksekødskofta
Medisteren
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495