Madspild opskrifter
Samosas af rester
Arme riddere - opskrift på french toast til morgenmaden
Vegetarisk wokret med vandmelonskal
Spaghetti Bolognese med hakket oksekød og blandede grøntsager
30 min.
Claus Holms nemme aspargessuppe
45 min.
Fyldte pasta med kødsovs
25 min.
Frikadeller af broccolistok
Bulgursalat med kål, kylling og kakifrugt
Salat af blomkålsblade
Stegt and med kål, æblestykker og ris
30 min.
Smørrebrød med stegt lam fra i går
Klimaglad wok a la "tøm-køleskabet"
30 min.
Klimaglad pizza a la "tøm køleskabet"
1 t, 20 min.
Klimaglad tærte a la "tøm-køleskabet"
1 t, 35 min.
Små bananbrød med havre
30 min.
Måltidssalat af flæskesteg rester
15 min.
Claus Holms kokkeskole: Svinekam - få det bedste ud af kødet
Majspandekage med grøntsagsrester
Gratineret fennikel med citron og olivenolie
30 min.
Smagfuld suppe lavet på grøntsagsrester
45 min.
Broccolisalat med appelsin
20 min.
Sprødt rugbrød med ost og citruskompot
45 min.
Gratineret blegselleri
20 min.
Sprøde chips af kartoffelskræl serveret med bearnaise
15 min.