Claus Holms nemme aspargessuppe

Gør som Claus Holm og undgå madspild! 
I denne opskrift bruger Claus Holm både bund og og skræl af de friske asparges til at koge en smagfuld aspargessuppe. 

Sådan gør du

  • 1 Skær bunden af de grønne asparges og kom dem i en gryde med vand. 
  • 2 Skræl de hvide asparges og kom skrællen i gryden. 
  • 3 Kom kyllingefond, citron- og hyldeblomstsaft i gryden og lad det hele koge sammen i 20 minutter. 
  • 4 Skær hvide og grønne asparges i fine stykker og læg stykkerne i bunden af skålen, du skal servere i. Krydr med salt og peber. 
  • 5 Læg en frisk æggeblomme i skålen. 
  • 6 Si aspargesstykker fra vandet i gryden når det er færdigt med at koge og hæld vandet over i skålen. 
  • 7 Afslut med friskrevet parmesan, god olivenolie og persille. 
  • {{recipeDoneText}} Claus Holms nemme aspargessuppe

Opskriften er udviklet af