Sprøde chips af kartoffelskræl serveret med bearnaise

Skal der snacks på bordet? Udnyt kartoffelskrællen og steg den til sprøde chips. Servér chipsene med en kold bearnaisedip. Sådan undgår du madspild, og fylder i stedet maven med sprødt knas, der smager! 

Sådan gør du

  • 1 Vask og rens kartofler godt og grundigt. 
  • 2 Skræl kartoflen og steg skrællen sprød i olie på panden. Start med at stege ved medium varme, men skru løbende op for varmen. Kartoffelskrællen skal have, til den er sprød. Når chipsene tages af panden, skal de dryppes af for overskydende olie. Brug gerne absorberende køkkenrulle. 
  • 3 Knus salt og timian i en morter, så du får en hjemmelavet timiansalat. 
  • 4 Vend den kolde bearnaise i en skål med peber og sennep. 
  • 5 Anret de sprøde kartoffelchips på en tallerken med den kolde bearnaisedip og timiansaltet. Du kan også vælge at bruge andre krydderurter, hvis du foretrækker det. 
  • {{recipeDoneText}} Sprøde chips af kartoffelskræl serveret med bearnaise

Opskriften er udviklet af