Mørbrad fyldt persille flødesauce mormor opskrifter
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Tortillas med gullasch, grønkål og creme fraiche
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Vegetarpizza med kartoffel, løg og mozzarella
15 min.
Nutella kage med mandelsplitter og banan
30 min.
Vegetarisk æggekage
30 min.
Spaghetti med mandler og palmekål
15 min.