Laks, spidskål opskrifter
Claus Holm: Sprød kyllingewok med grønt
30 min.
Laks og peberrodscreme mellem butterdejssnegle
30 min.
Koteletter i fad med ris (Thai style)
45 min.
Stegt laks med julekrydderier, appelsin og dadler
15 min.
Hel ovnstegt laks
40 min.
Suppe med spidskål, kartofler og svinebryst
30 min.
Koldrøget laks med kantarel i selleri fløde
30 min.
Marinerede revelsben med sød kartoffel og appelsin
45 min.
Lækker nem laksesalat
15 min.
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Kylling med agurkesalsa og dampet spidskål
Skinkemignon på fransk manér
1 t
Sennepskartofler med spidskål
Skinkemignon i sprød bacon med spidskål og hollandaise
2 t
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dild
20 min.
Faringlaceret laks med lun rodfrugtsalat
Laks i krydderlage
Timianbagt roastbeef med grillet majssalat og cremefraiche
Grillede revelsben med kålsalat
1 t, 40 min.
Laksetærte med dild og feta
1 t, 40 min.
Grillstegt skinke af pattegris, kartofler feuilletes, franske ærter og spidskål med kørvelsalat
3 t
Tzatziki-laks med kartofler