Kold græd til brunch opskrifter
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Claus Holms julesylte med pulled pork
25 min.
Julerisotto med øl og æblemost
30 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Ribbensteg med cremede rosenkål og figner
20 min.
Lakridsrødder med pizzadej og hakket oksekød
20 min.
Ristet sandwich med pulled chicken
20 min.
Suppe med asier, estragon og chorizo
15 min.
Melonsuppe med chili og ingefær
15 min.
Ovnbagt persillerod med svampe
30 min.
Tapas - 4x squash
25 min.
Schnitzler med stegte blomkål
30 min.
Briochebolle med røræg og kartoffel
20 min.
Den hemmelige sandwich af tebirkes
30 min.
Bagt croissant med brie og jordbær
20 min.
Kold kyllingesalat med jordbær og squash
45 min.
Tærter af butterdej med æg, pølser og tomater
Sprød toast med ost, skinke og sennepsdressing
15 min.
Bagel med røræg og bacon
20 min.
Gryderet med oksekød og grøntsager
45 min.
Blomkålssuppe toppet med dild og sprød serranoskinke
30 min.
Sprøde chips af kartoffelskræl serveret med bearnaise
15 min.
Æggekage med kartofler og kålpølser
30 min.
Kold porchetta med kartoffelsalat
20 min.