Kartofler som tilbehør opskrifter
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Grillet kylling med blommer og squash
20 min.
Salat med aubergine, fennikel og tomat
20 min.
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Lammesteg med søde kartofler og passionsfrugt
15 min.
Lammerullesteg med blommer, mango chutney og frisk mynte
Lammeculotte med kikærter, soltørrede tomater og hummus
30 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.