Kartofler som tilbehør opskrifter
Stegt andebryst
35 min.
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Spinatsalat med gedeost, lun pære, valnødder og fennikel
25 min.
Pæretærte med mazarincreme
Baconstegt laks med linser og blodgrape
Forloren hare med glaserede kartofler
1 t, 20 min.
Rød karry med and
30 min.
Ølmarineret torsk
Indiske spyd med chili-sesamgrønt & naanbrød
Sauté-skiver med mandler og lynstegte grøntsager
30 min.
Skinkemignon med blommesalsa og bønner
45 min.
Paprikaschnitzler med peperonata
30 min.
Pakistansk karry med blomkål og ærter
45 min.
Indisk curry med torsk
Wokret med skinkekød, savoykål og sesam
35 min.
Tandooribagte persillerødder
Kalkun og rejer i karrysauce
20 min.
Kofta med gule ris og yoghurt
Rispilaf med både frugt og grønt
Hakkedreng med løvstikkesalsa og grillede kartofler
45 min.
Melonsalat med grillede spyd
Bøf på spyd med vikingeknas
50 min.
Speltgaletter med ost, agurk og gojibær
Frittata og hvidkål på japansk