Kartoffelsalat med spidskål, rucola og blåbær opskrifter
Brunch med blåbærtrifli, avocado og muffins
45 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Råkost Asian Style og grillet laks
Claus Holm: Sprød kyllingewok med grønt
30 min.
Gulerod, pærer, ingefær og blåbær booster
Ricebowl med kyllingekødboller og sprødt grønt
35 min.
Kylling i kålwok
Stegt laks med spidskål og sød soyasovs
20 min.
Wok med rejer, spidskål og squash
30 min.
Grillstegt skinke af pattegris, kartofler feuilletes, franske ærter og spidskål med kørvelsalat
3 t
Grilled cheese sandwich
15 min.
Lun kartoffel og rejesalat
15 min.
Filet Royal "Asian Style"
45 min.
Skinkemignon grillet med soja, ingefær og hvidløg
1 t, 30 min.
Sauté-skiver med røget mørbrad og æbler
45 min.
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Carpaccio af Filet Royal med mizuna og radiser
1 t
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Spidskål i karry med hakket oksekød
Asiatisk Spidskålssalat
15 min.
Græskarmuffins med blåbær
1 t
Smuldretærte med æble og blåbær - Ingefærvand hertil
Blåbærsmoothie