Kalvesteak salat mozzarella friske krydderurter syltede løg opskrifter
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Tagine med lam og græskar
2 t
Stegt andebryst i appelsin og ingefær
30 min.
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Risotto med muslinger til 10 personer
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
30 min.
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
Salt æbletrifli med rødkål og peberrodscreme
Myslibar
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Bøgehattetærter med bønne-æblesalat
Æble- og savoykålssalat
Waldorfsalat med blåskimmelost
Æbleflæsk med øl og hyben
Æbleflæsk af svinebryst, kogestykke
1 t
Æblekage med rosmarinflødeskum
Havregrød med frugt og hyldeblomstsirup
10 min.
Couscoussalat med abrikos
25 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Rødbede-pære relish
Kyllingeragout
Chili sin carne
Sauté-skiver med tomatragout og couscous
30 min.
Sauté-skiver med krydrede tomater
30 min.