Kalvebouillon opskrifter
Lam med selleri og gyldne østershatte
Medaljoner med couscous, rodfrugter og estragon
30 min.
Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce
2 t
Koteletter i vildtsauce
Kalvesteg med sennep og limesauce
1 t
Veneziansk kalvelever
45 min.
Tykstegsbøffer med lun salat af skorzonerødder
20 min.
Svinekam med æbler, selleri og sennepssauce
45 min.
Skinkemignon Saison
1 t
Sauté-skiver med pasta, svampe og rucolasalat
30 min.
3 x sauce
30 min.
Tournedos med kartofler, feta og persille
30 min.
Skinke hvidløgssteg med bønner, tomater og rødvinsauce
Ovnbagt kalvesteg med ristede sølvbeder
Jordskokkesuppe med mandler
Osso bucco med øl
Fyldt kalveschnitzel med gremolata
Flæskesteg med brunede kartofler
Tournedos med svampesauce, kål-sauté og gratineret kartoffelmos
1 t, 5 min.
Mørbradgryde med paprika, bacon og champignoner
40 min.
And stegt med citronbagte persillerødder og svampesky
Stegt oksefilet med rosmarin, rødbeder, grønne bønner og kalvesky
Svigermors bankekød med svampe og sellerimos