Svigermors bankekød med svampe og sellerimos

Svigermors bankekød med svampe og sellerimos

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2595 kJ
  • Energi 618 kcal
  • Protein 35 g
  • Fedt 44 g
  • Kulhydrat 18 g
  • Kostfibre 9 g
  • 1

    Beskrivelse

    Bank kødet godt ud i mellem 2 stykker plastik evt. en frysepose. Skær kødet ud i 5x5 cm stykker, krydr godt med salt og peber og vend i mel. Brun kødet af på en pande i 1 spsk smør og 1 spsk olivenolie. 

  • 2

    Snit løgene fint, halver svampene og brun dem af på samme pande i 1 spsk olie i 2 minutter. Tilsæt laurbær, peber, kalvefond og fløde, kog det op, tilsæt kødet og lad det simre i 1 time under låg. 

  • 3

    Skræl sellerien, skær den i grove stykker og kog dem møre i vand. Hæld vandet fra og mos selleri med et piskeris, sammen med 2 spsk smør og smag til med salt og peber. 

  • 4

    Anret bankekødet med mos og drys med grofthakket persille.

  • Så er det spisetid! Svigermors bankekød med svampe og sellerimos

Tip

Kan fint serveres med mos af de fleste rodfrugter.

Opskriften er udviklet af