Honningmarineret laks med lime og rødløg opskrifter
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Jordskokker på den rå måde
10 min.
Panerede skinkeschnitzler på italiensk
30 min.
Kikærtepande med kartofler og karry
20 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Tzatziki med mynte
Sprøde kyllingenuggets med salat og yoghurtdressing
30 min.
Fuldkornspita med avocadocreme
Lammedeller med tabbouleh
Mellemøstlig lam med spinat
Rødbedesuppe med kalkunbacon og peberrod
50 min.
Citrusmarieneret kål med yoghurtbagte rodfrugter
Kokospandekager med ananassalsa
35 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Bagels med stegte pølser, æg og sprødt grønt
20 min.
Hjemmelavet burger med chorizo
30 min.
Økologiske madvafler toppet med kålsalat, falafler og yoghurtdressing
30 min.
Stegte auberginer med tomatsalsa, couscous og blomkålsris
15 min.
Chili sin carne med søde kartofler, bønner og svampe
40 min.
Ossobuco med rodfrugtmos
Økologisk chili con carne med revet kylling og kidneybønner
2 t, 10 min.
Bagt butternut med spicy kikærter og krydderurter
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.