Honningmarineret laks med lime og rødløg opskrifter
Jordbærdessert med sprøde tvebakker
20 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Møre bøffer med sprødt grønt
30 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Tortillas med gullasch, grønkål og creme fraiche
Wok med pandestegt lam, kålblanding og cous cous
20 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.