Hjertesalat blomkålscrudité radiser dild opskrifter

Røget fisk med kærnemælksdressing
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Stegt and med lun perlebygsalat
Stegt kyllingebryst med ribs og salat
30 min.
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Grøn rissalat med let krydret dressing
Barbecueskinke med fyldte salatblade
1 t
Sprød salat-wrap med græsk yoghurtcreme og koldrøget laks
Laks med krebsesalat
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Vegansk mad: Sandwich med kikærtesalat
45 min.
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Pålægsmadder til aftensmad
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Små majspandekager med rejesalat
Svinemørbrad med majskage, hjertesalat og sød chili sauce
Hjemmelavet ravioli med rejer
1 t
Mig og min mad logo
Oldemors frikadeller med kartoffelsalat
50 min.
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Grøn pastasalat med tun og æg
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Rugbrød med laks
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495