Helle buchardt opskrifter
Råstegt græskar med hurtig harissa og stegt æg
30 min.
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Hurtig: Boller i karry
20 min.
Gryderet med grøntsager og linser
35 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Restemad
10 min.
Kokossuppe med ingefær, chili og rejer
30 min.
Luksus: Frikadeller
30 min.
Luksus: mørbradgryde
30 min.
Kyllingekebab og sprøde grøntsager i rulle
30 min.
Stegt andebryst med papadum
30 min.
Pizzaklappere med parmaskinke og mozzarella
15 min.
Paneret kalkun med stegt grønkål
25 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Claus Holms kokkeskole: Lammekølle - udbening
Julewok
Grillet kylling med tomatsalat
1 t, 35 min.
Hurtig: Chili con carne
20 min.
Klassisk: Pizza
30 min.
Gastromand
Klassisk burger med salat og bacon
30 min.
Grillet lammemørbrad i bagt croissant
30 min.
Sild med rygeost og bær
15 min.
Canneloni med oksekød og tomatsovs
40 min.
Panderet med kartofler, selleri og øl
35 min.