Helle buchardt opskrifter

Cacio e pepe

20 min.

Claus Holms kokkeskole: Lammekølle - udbening

Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce

15 min.

Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble

2 t, 15 min.

Claus Holms kokkeskole: Kylling - partering

Måltidssalat af flæskesteg rester

15 min.

Vegetarpizza med kartoffel, løg og mozzarella

15 min.

Koteletter i tomat med couscous

30 min.

Ovnbagt skibberlabskovs

2 t, 15 min.

Paneret kalkun med stegt grønkål

25 min.

Pandestegt andelever med salvie og valnødder

Glaseret andebryst med søde kartofler og porrer

25 min.

Poppelgris med porrer bagt i butterdej

20 min.

Andesteg med mandel-crust og bagt kål

3 t, 20 min.

Flæskesteg med æblekompot og bagte pastinakker

1 t, 10 min.

Ribbensteg med salviekartofler og bagte løg

1 t, 10 min.

Æbleskiver med nougatfyld

20 min.

Ovnbagt græskar med kikærter

35 min.

Osso buco med figner

1 t

Stegt andebryst med papadum

30 min.

Stegt blæksprutte med chorizo og passionsfrugt

20 min.

Frisk pasta med rødbede og pulled laks

Bagt æggekage med reste-grøntsager

30 min.

Kalv med grøntsager i peberrodssovs

25 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Om Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Friskhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Coop Mobil
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495