Helle buchardt opskrifter
Cacio e pepe
20 min.
Claus Holms kokkeskole: Lammekølle - udbening
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Claus Holms kokkeskole: Kylling - partering
Måltidssalat af flæskesteg rester
15 min.
Vegetarpizza med kartoffel, løg og mozzarella
15 min.
Koteletter i tomat med couscous
30 min.
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Paneret kalkun med stegt grønkål
25 min.
Pandestegt andelever med salvie og valnødder
Glaseret andebryst med søde kartofler og porrer
25 min.
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Flæskesteg med æblekompot og bagte pastinakker
1 t, 10 min.
Ribbensteg med salviekartofler og bagte løg
1 t, 10 min.
Æbleskiver med nougatfyld
20 min.
Ovnbagt græskar med kikærter
35 min.
Osso buco med figner
1 t
Stegt andebryst med papadum
30 min.
Stegt blæksprutte med chorizo og passionsfrugt
20 min.
Frisk pasta med rødbede og pulled laks
Bagt æggekage med reste-grøntsager
30 min.
Kalv med grøntsager i peberrodssovs
25 min.